Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس فدراسیون کشتی گفت: مسابقات کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آذرماه در سالن ۲۵ آبان ورزشگاه نقش‌جهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حمید بنی‌تمیم پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبری مسابقات کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان در اصفهان، اظهار کرد: در ابتدا باید از همدلی به‌وجود آمده بین مسئولان استان اصفهان از جمله استاندار، شهردار، مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان و هیأت کشتی استان به‌منظور برگزاری مسابقات کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان به میزبانی اصفهان تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جام باشگاه‌های کشتی آزاد به دلیل انصراف اسپانسر در کاشان برگزار نشد

وی ادامه داد: قرار بود استان اصفهان و شهرستان کاشان میزبان چهارمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان باشد اما به دلیل اینکه اسپانسر کاشانی نتوانست به تعهدات خود عمل کند و کناره‌گیری کرد میزبانی این رقابت‌ها به تهران واگذار شد.

بنی‌تمیم افزود: پس از بررسی‌های صورت گرفته و با وجود زیرساخت‌های لازم در اصفهان و توان مدیریتی مدیران این شهر، تصمیم بر این شد تا میزبانی مسابقات کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان به اصفهان واگذار شود.

سالن ۲۵ آبان نقش‌جهان میزبان مسابقات کشتی فرنگی جام باشگاه‌های جهان

بنی‌تمیم گفت: این مسابقات روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آذرماه از ساعت ۱۰ صبح در سالن ۲۵ آبان ورزشگاه نقش جهان آغاز و تا ساعت ۱۹ ادامه دارد. فینال این رقابت‌ها ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۳ آذرماه است که حدود چهار ساعت پخش زنده مسابقات از شبکه سه سیما خواهیم داشت.

نایب رییس فدراسیون کشتی افزود: در گذشته مسابقات در هشت وزن برگزار می‌شد و روز قبل از برگزاری مسابقات وزن‌کشی انجام می‌گرفت اما با توجه به تغییرات ایجاد شده در قوانین، امسال مسابقات در ۱۰ وزن برگزار می‌شود و هر روز صبح قبل از آغاز مسابقات وزن‌کشی از کشتی‌گیران انجام می‌شود که در مجموع ۲ بار وزن‌کشی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: حضور تیم‌هایی از کشورهای صاحب‌نام روسیه، ترکیه، مجارستان، گرجستان، ارمنستان، رومانی، اوکراین، قرقیزستان، تاجیکستان، یونان، بلاروس و آمریکا با دراختیار داشتن قهرمانان جهانی و المپیکی در رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی امسال نشان‌ از سطح بالای تورنمنت از لحاظ کیفی و کیفیت رقابت‌ها دارد.

بنی‌ تمیم تصریح کرد: هر تیم متشکل از ۱۰ کشتی‌گیر، سرمربی، سرپرست و داور است که در مجموع میانگین تعداد نفرات هر تیم ۱۵ نفر است. طبق قوانین هر تیم موظف است یک داور با خود به‌همراه داشته باشد که تا الان ۱۰ داور خارجی و مابقی داوران ایرانی قضاوت این مسابقات را برعهده دارند.

نایب رییس فدراسیون کشتی اضافه کرد: در دوره گذشته تیم‌های بیمه رازی و سینا صنعت ایذه در رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی که به میزبانی مجارستان برگزار شد به نمایندگی از ایران حضور داشتند که تیم سینا صنعت ایذه اول و بیمه رازی مقام دوم را به دست آورد.

وی اظهار کرد: فدراسیون کشتی در مسابقاتی که در استان‌های مختلف برگزار می‌شود از کشتی‌گیران شاخص همان استان تجلیل به‌عمل می‌آورد و برای این رقابت‌ها نیز در دستور کار خود از پیشکسوتان و بزرگان کشتی تجلیل خواهد کرد. اعضای شورای فنی مسابقات جام جهانی کشتی آزاد که همه از بزرگان و قهرمانان کشتی جهان هستند در مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی نیز حضور دارند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت

نایب‌قهرمان کشتی فرنگی آسیا می‌گوید که ابتدای مبارزه فینالش با حریف ژاپنی آسیب دیده اما تعصب ایرانی‌اش اجازه نداده میدان را ترک کند و تا آخرین لحظه هم برای بردن جنگیده است. - اخبار ورزشی -

محمدرضا رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با اشاره به مصدومیتش در مسابقات قهرمانی آسیا، اظهار داشت: در کشتی فینال آسیب دیدم. بعد از بازگشت از مسابقات MRI دادم و تشخیص، پارگی همسترینگ بود. چند هفته باید فیزیوتراپی کنم و بعد از آن دوباره تمریناتم را شروع خواهم کرد.

وی درباره اینکه آیا این آسیب‌دیدگی در شکست 9 بر 5 او مقابل حریف ژاپنی در فینال تاثیر داشت؟ گفت: نمی‌خواهم بهانه بیاورم. به هرحال آسیب دیدم، همان ابتدای کشتی هم پایم آسیب دید اما تعصب ایرانی‌ام اجازه نداد میدان را ترک کنم و همه تلاشم را کردم که این کشتی با برد همراه شود اما نشد. تا لحظه آخر جنگیدم که با کسب مدال طلا کارم تمام شود.

رستمی در خصوص اینکه به دلیل رضایتبخش نبودن عملکردش در قهرمانی آسیا به اردوی جدید تیم ملی دعوت نشده، خاطرنشان کرد: هیچ کشتی‌گیری نمی‌خواهد ببازد. من هم می‌خواستم با برد کشتی را تمام کنم اما نشد. خودم هم راضی نبودم.

دارنده مدال برنز جوانان جهان در سال 2019 درمورد اینکه چقدر شانس حضور در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی را برای خود قائل است، گفت: نمی‌دانم نظر کادر فنی چیست اما تلاش می‌کنم و امیدوار هستم که در ادامه مسیر بتوانم اعتماد کادر فنی را جلب کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزبانی رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام تختی به زنجان رسید
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • قهرمانی کشتی گیر مهریزی در مسابقات مرحله نهایی
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • کشتی گیر مهریزی قهرمان ایران شد
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • میزبانی مهرگان از رقابت‌های آفرود آزاد 
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت